Accessibilitat


La LSSI (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) en la disposició addicional cinquena diu:

U. Les Administracions públiques adoptaran les mesures necessàries perquè la informació disponible en les seves respectives pàgines d'Internet pugui ser accessible a persones amb discapacitat i d'edat avançada d'acord amb els criteris d'accessibilitat al contingut generalment reconeguts abans del 31 de desembre de 2005.

El portal de l'OEPM té entre els seus objectius garantir l'accés a la informació i als serveis de les seves pàgines sense limitació ni cap restricció per raó de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, tenint en compte que moltes persones que accedeixen a la informació inclosa en pàgines web ho fan des de diferents dispositius i contextos.

A aquest efecte, les nostres directrius d'accessibilitat són les següents:

 • Compliment de les normes WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) del W3C (World Wide Web Consortium), en el nivell AA.

  Icono de conformidad con el Nivel Doble-A,
  de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI. Abrir en ventana nueva

   
 • Verificació del compliment de les directrius esmentades a través del Test d'accessibilitat web (TAW).
 • La presentació es basa en la recomanació del W3C sobre fulls d'estil en cascada, nivell 2 (CSS2). Si el seu navegador no admet fulls d'estils en cascada és possible navegar pel web sense cap mena de problema.

  ¡CSS Válido! Abrir en ventana nueva

   
 • S'ha fet servir l'estàndard recomanat en ús de codi XHTML verificant les recomanacions XHTML 1.0 Transitional, de manera que es visualitzarà correctament en qualsevol navegador que admeti correctament aquest estàndard.

  ¡XHTML 1.0 Transitional Válido! Abrir en ventana nueva

   

Naturalment, som conscients que l'accessibilitat d'aquest portal es pot millorar, i treballem per a això. El convidem a ajudar-nos en aquest esforç amb els seus comentaris o suggeriments.