Directrius generals per emplenar els formularis


Per tal de facilitar als usuaris els procediments davant de l'Oficina, l'OEPM ofereix com a alternativa la possibilitat d'utilitzar els formularis disponibles a Internet, que seran acceptats com a vàlids segons indica la Instrucció del 24-03-98. Aquests formularis estan preparats en format PDF (Portable Document Format) d'Adobe i es poden emplenar directament, és a dir, sense necessitat d'imprimir-los abans i emplenar-los després.

Per a la seva utilització, és imprescindible tenir instal·lat un lector com l'Acrobat Reader d'Adobe®, que es pot descarregar d'Internet gratuïtament.

Si es vol emplenar el formulari a través del navegador d'Internet, s'activarà un "plug-in" d'Acrobat Reader des del vostre navegador quan invoqueu els formularis prement el vincle. En aquest moment apareixerà a la pantalla el full inicial del formulari.

No cal connectar-se a internet cada vegada que es vulgui emplenar un formulari. Podeu guardar l'arxiu PDF i emplenar-lo amb Acrobat Reader quan vulgueu. De totes maneres us aconsellem que estigueu atents a les millores que es van incorporant a les noves versions dels formularis.

Hi ha algunes caselles que l'Acrobat Reader no us permetrà emplenar, i és perquè estan reservades per a l'Oficina.

Al pdf adjunt podeu veure els passos que heu de seguir per emplenar un formulari.