Jurisprudència


L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) ofereix un nou servei als ciutadans i professionals de la propietat industrial que els permetrà buscar i accedir de forma senzilla a sentències recents que compleixin el conjunt de criteris establerts per l'usuari.

Avís legal  

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques posa a disposició del públic una base de dades de sentències judicials en matèria de propietat industrial.

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques no garanteix la disponibilitat permanent ni la continuïtat de la base de dades de jurisprudència, i es reserva el dret a interrompre l'accés a la mateixa o a part dels seus continguts, en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, manteniment o per qualsevol altra causa. L'Oficina Espanyola de Patents i Marques tampoc no garanteix que totes les dades de continguts a la base de dades de jurisprudència siguin fidedignes, i la posada a disposició de les mateixes a la pàgina web de l'OEPM és només de caire informatiu.

 

clip_image001_0004