CIBEPYME: plataforma iberoamericana de propietat industrial dirigida a empreses


La plataforma CIBEPYME www.cibepyme.com és una plataforma de suport a les pimes iberoamericanes que volen internacionalitzar-se a la regió.

En aquest lloc web es pot trobar tota la informació necessària que les pimes necessiten conèixer per poder treure rendibilitat dels resultats de la seva innovació als països pertanyents al Programa iberoamericà de propietat industrial (IBEPI www.ibepi.org): Argentina, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Equador, El Salvador, Espanya, Guatemala, Mèxic, Paraguai, Perú, Portugal, República Dominicana i Uruguai.

S’hi brinda informació, serveis i assistència gratuïta (mitjançant un formulari de consulta) en matèria de propietat intel·lectual per afavorir un millor aprofitament dels sistemes de registre. A més, la plataforma permet compartir bones pràctiques, casos d'èxit d'empreses que van apostar pel sistema de registre, campanyes de sensibilització, novetats i accions dutes a terme a cada un dels països.

El lloc web està produït en castellà i els microllocs de Portugal i Brasil, en portuguès. Pròximament la informació s'oferirà en anglès.

Aquesta plataforma és una acció que s'emmarca en l'àmbit de la cooperació iberoamericana, l'objectiu de la qual és promoure l'ús estratègic de la propietat industrial com una eina per al desenvolupament i la integració de les societats iberoamericanes.

 

 

 

 

Més informació:

Argentina

Brasil

Colòmbia

Costa Rica

Equador

Guatemala

El Salvador

Mèxic

Paraguai

Perú

Portugal

República Dominicana

Uruguai