Tu decisión importa (La teva decisió importa). Cada vegada que compres, tries quina societat construeixes


La teva decisió importa

Campanya contra la venda ambulant i la venda de falsificacions de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i la Direcció de Comerç i Emprenedoria.

Aquest és el lema triat per a la campanya contra la venda ambulant il·legal i les falsificacions, que va començar el passat dilluns 7 de desembre de 2015, posada en marxa per l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i la Direcció de Comerç i Emprenedoria, de l'Àrea d'Equitat, Drets Socials i Ocupació, en col·laboració amb més d'una trentena d'entitats empresarials.

Un dels objectius d'aquesta campanya és informar del que suposa a escala social, comercial, econòmica i fins i tot per a la nostra pròpia salut comprar i accedir a falsificacions tant en parades ambulants il·legals del carrer com per Internet.

Amb el lema “La teva decisió importa” s'involucra directament les consumidores i els consumidors en les conseqüències que ocasiona el fet de dirigir-se a aquest tipus de venda.

Aquesta és la primera vegada que l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i l’Ajuntament de Madrid col·laboren en una campanya d'aquestes característiques.

Notícia web

Cartell de la campanya

Díptic de la campanya

Impacte als mitjans