Introducció


Servei Web de CLINMAR (versió 2.0)

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) posa a disposició dels seus usuaris el Servei web de l'aplicació CLINMAR, una aplicació de consulta de la Classificació de Niça i de la Classificació harmonitzada.

La Classificació de Niça comprèn els productes i serveis del llistat oficial de la classificació internacional de OMPI (Arranjament de Niça), mentre que la Classificació harmonitzada comprèn una llista ampliada de productes i serveis acceptats tant per l'OEPM com per OAMI i altres estats de la Unió Europea.

El Servei Web de CLINMAR serveix com a manual t & eacute; cnic i funcional en el qual es descriuen els detalls referents a aquestes dues classificacions, permetent als usuaris interns i externs de l'aplicació realitzar consultes segons la seva classificació i la descripció de la classificació.

Aquest servei web ofereix als seus usuaris un mecanisme de recerca segur i independent de l'entorn web, amb les funcions necessàries per a la recerca de classificacions de productes i serveis per al registre de les marques de fàbrica o de comerç i les marques de serveis.

Per a la utilització d'aquest servei, caldrà emplenar el corresponent formulari per sol·licitar un usuari i contrasenya a l'OEPM.