Ministerio de Industria, Turismo y Comercio LogoMinisterior

Zona PIME

 

Si ets emprenedor/a o una empresa i vols potenciar i millorar la rendibilitat del teu negoci protegint de forma adequada els actius intangibles de la teva organització, en aquest espai trobaràs el necessari.

 

El que necessites saber

Vols saber com protegir la teva identitat, les teves creacions i innovacions tecnològiques mitjançant marques, dissenys industrials i patents?

 

T'ajudem

Som una oficina pròxima i t'ajudem en tot allò que necessitis en el camí per aconseguir una bona protecció de les teves innovacions.

imagenbanner

Contacta amb el Servei de Suport a Empresa de l'OEPM

Si ets una PIME o un emprenedor/a tenim un servei personalitzat especialment dedicat per a tu.

imagenbanner

Altres serveis d'atenció especialitzada de l'OEPM

Comptem amb experts especialitzats a les diferents àrees que puguis necessitar per oferir-te la millor informació i el millor servei.

imagenbanner

Altres serveis de suport a les PIMES emprenedors

Entre tots intentem que les empreses i els emprenedors accedeixin a la millor informació sobre ajudes i subvencions possibles en tots els àmbits de la innovació.

 
   

Casos d'èxit en la gestió de la propietat industrial

Si necessites inspiració, et convidem a descobrir aquests exemples d'empreses i institucions espanyoles que han apostat per invertir en R+D i protegir els resultats de les seves innovacions mitjançant propietat industrial, eina clau per recuperar la inversió i impulsar els seus negocis, així com el progrés tecnològic de la societat.

imagenbanner