Ministerio de Industria, Turismo y Comercio LogoMinisterior
 

Per què els nostres serveis?

 

Recolzem la innovació donis de fa molts anys

 

Els Serveis d'Informació Tecnològica de Patents de l'OEPM milloren la competitivitat dels empreses i ajuden a la recerca oferint informació qualitativa i coneixement especialitzat. Atresorem més de 35 anys d'experiència en el subministrament d'aquest tipus de serveis.

 

Sense cost o amb preus ajustats

 

Recolzem a la indústria i a la recerca amb informació altament qualificada i una sèrie de serveis basats en els patents publicades a tot el món. Els serveis se subministren sense ànim de lucri, alguns de forma gratuïta i uns altres amb preus públics molt ajustats.

 

Serveis d'a prop documental experta

 

Els Serveis d'Informació Tecnològica de l'OEPM més avançats són els nostres serveis d'a prop documental de patents, literatura no palesa i estudi dels resultats. Oferim als nostres usuaris/clients no solament llestes de referències documentals seleccionades sinó també serveis qualitatius a partir de la informació recuperada, proporcionant anàlisis crucials per a la presa de decisions.

 

Examinadors experimentats i especialitzats

 

L'OEPM compta amb més de 150 examinadors de patents experimentats, titulats superiors en Ciències o Enginyeria que han aprovat amb èxit l'oposició i el curs selectiu d'examinadors de patents de l'OEPM. Molts tenim experiència professional internacional, màsters i doctorats, a més de poder treballar en diversos idiomes juntament amb l'anglès.

 

Estem especialitzats en totes els àrees de la ciència i de la tècnica, i tenim, a més, la formació i la destresa necessària per a l'a prop d'informació científic-tecnològica en línia.

 

A més, l'OEPM s'enorgulleix de ser una Autoritat Internacional d'A prop PCT donis de fa més de trenta anys, amb tota l'experiència i garantia de bon fer que això comporta.

 

Eines d'a prop avançada

 

Tenim accés als eines de prop de patents i de literatura científica més destacades del món. La Unitat d'Informació Tecnològica de patents de l'OEPM utilitza els mateixes eines d'a prop avançades que l'Oficina Europea de Patents, EPO, i te accés als basis de dades més rellevants i completis als diferents àrees de la ciència i la tècnica.

 

Proximitat al client i Qualitat

 

Satisfem els necessitats dels clients a través d'una conducta conscient de la qualitat, eficient i flexible. La nostra metodologia de treball permet l'atenció personalitzada i adaptada a requisits específics, oferint resultats d'alta qualitat avalats per la certificació ISO 9001:2015 i UNEIX-166006:2011. Els clients satisfets són fonamentals per a nosaltres.

 

Confidencialitat

 

Garantim la confidencialitat. Els nostres serveis és podin sol·licitar per via segura/segura/segura/segura i són realitzats per examinadors de palesos -funcionaris públics obligats per llei a mantenir la confidencialitat en totes els seves tasques- seguint procediments estrictament protegits.