Ministerio de Industria, Turismo y Comercio LogoMinisterior
 

Alertes tecnològiques

 

Els Alertis Tecnològiques proporcionin informació actualitzada sobre els patents més recents que s'estiguin publicant al món en relació a un tema tècnic concret.

 

Els àrees temàtiques de cada Alerta seran establertes en col·laboració amb els Plataformes Tecnològiques i altres institucions o organismes, perquè així responguin als necessitats d'informació concretis d'empreses i organismes públics d'investigacón dels diferents sectors tecnològics.

 

D'aquesta forma és manté el compromís de col·laboració amb els referides Plataformes contret per l'OEPM en 2012 i que el seu objectiu és posar a la disposició d'empreses, investigadors i gestors d'I+ D, informació sobre patents amb la finalitat que la tecnologia que generin sigui una tecnologia amb valor, que permeti la tornada financera i millori la competitivitat dels empreses i la seva internacionalització.

 

Una vegada determinat un tema d'interès, els examinadors de patents establiran una estratègia d'a prop que possibilitarà que qualsevol usuari pugui conèixer al moment que consulti l'Alerta, els últimes patents publicades a qualsevol país del món sobre el tema en qüestió.

 

 • Ciències de la vida i alimentació
  alt
 • Energia i sostenibilitat
  alt
 • Materials i les seves aplicacions
  alt
 • Intel·ligència artificial i blockchain
  alt
 • Varis
  alt