Ministerio de Industria, Turismo y Comercio LogoMinisterior
 

Sobre OEPM

 

A l'efecte de facilitar als usuaris els procediments davant l'Oficina, l'OEPM ofereix com a alternativa, la possibilitat d'utilitzar els formularis disponibles en Internet i que seran acceptats com a vàlids segons indica la Instrucció de 24/03/1998. Aquests formularis estan preparats en format PDF (Portable Document Format) de Tova i podin emplenar-es directament, és a dir, sense necessitat de primer imprimir i posteriorment emplenar.

 

Per a la seva utilització, és imprescindible explicar en la seva instal·lació amb un lector com l'Acrobat Reader de Tova®, que pot descarregar-es d'Internet de forma gratuïta.

 

En el cas de voler emplenar el formulari a través del navegador d'internet, s'activarà un "plug-in" d'Acrobat Reader donis del seu navegador quan invoqui els formularis prement el vincle a ells. En aquest moment, apareixerà en la pantalla la fulla inicial del formulari.

 

No és necessari connectar-s'a Internet cada vegada que vulgui emplenar un formulari. Pot guardar l'arxiu PDF i emplenar-ho amb Acrobat Reader quan ho desitgi. Li aconsellem en qualsevol cas que estigui atent als millores que trobarà en noves versions dels formularis.

 

Hi ha algunes caselles que l'Acrobat Reader no li permetrà emplenar perquè el seu emplenament està reservat.

 

En el pdf adjunt podrà veure els passos a seguir per emplenar un formulari:


Instruccions per emplenar un formulari 

 

 

Descarregui Acrobat Reader de Tova®